CURS PROCEDIMENT ADMINISTRATIU (ON-LINE)

L'Institut Nacional d'Administració Pública (INAP) ofereix al llarg de 2012 activitats formatives que versen, dins d'aquestes funcions, sobre l'organització, l'activitat i el procediment administratiu, la gestió dels recursos humans, l'administració econòmica, l'administració electrònica, les polítiques públiques i les habilitats professionals.


En aquesta ocasió l’INAP ofereix un nou curs de Procediment Administratiu (on-line). El seu objectiu és oferir una visió del procediment administratiu comú i els ciutadans, així com l'actuació administrativa i les noves tecnologies.

La data del curs és entre el 29 d'octubre i el 30 de novembre de 2012, amb una durada de 25 hores, i la realització de les quals es podrà dur a terme en horari continuat de 24 hores, en la plataforma del propi INAP.

Els destinataris són empleats i empleades públics que porten a terme funcions de gestió, suport administratiu i auxiliar que estiguin relacionats amb la matèria i comptin amb els mitjans tècnics necessaris per a la realització d'aquest curs.

El nombre de places és de 60.

El curs es desenvoluparà sota el següent Programa:

- La Llei del Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú (Llei 30/1992, de 26 de novembre).
- El ciutadà davant el procediment administratiu.
- L'actuació administrativa.
- La revisió administrativa.
- La Llei 11/2007 i el procediment administratiu electrònic.
- Altres actuacions.

El termini d'inscripció és de l'1 al 15 d'octubre de 2012, i la sol·licitud haurà de realitzar-se de manera telemàtica a través de la pàgina web www.inap.es

Si voleu més informació, consulteu als vostres delegats/ades.