Manifestació a Barcelona en defensa de la Sanitat Pública


La Federació d’Empleats Públics de la USOC (FEP-USOC) en el marc de la  Plataforma pel Dret a la Salut i la Plataforma Sindical Unitària de la Funció Pública  denuncien  que el nostre sistema sanitari i de protecció de la salut està seriosament amenaçat per la disminució del pressupost que s'hi destina i per la intenció dels governs de privatitzar, amb l'excusa de la crisi, els serveis sanitaris.

Volem un  servei de salut, públic, d’accés universal, igual per a totes les persones, eficient, de qualitat i segur, sense esperes evitables. Un autèntic Servei Nacional de Salut (SNS),finançat amb impostos  basats amb la progressivitat fiscal aplicada a la riquesa, no classista, no sexista, i no racista.

Defensem dotacions de plantilles  suficients  i amb condicions professionals i de treball dignes per garantir l’eficiència i la qualitat del servei .

En conseqüència, convoquem una manifestació  “En defensa de la  sanitat pública” del  diumenge dia 17 a les 12:00 que sortirà de la Plaça de Catalunya de Barcelona i fins a la Plaça de Sant Jaume.

CONVOCATÒRIA

ACTE:
Manifestació en defensa de la Sanitat Pública

DIA:
Diumenge 17 febrer de 2013

HORA:
12.00 hores

LLOC:
Inici: Plaça de Catalunya

 Font: USOC