AJ. Cerdanyola. PROPOSTA DE MODIFICACIÓ DE L’ACORD VIGENT REFERENT A LES SITUACIONS D’INCAPACITAT TEMPORAL DEL PERSONAL AL SERVEI DE L’AJUNTAMENT DE CERDANYOLA DEL VALLES

La Secció Sindical de la UNIÓ SINDICAL OBRERA DE CATALUNYA a l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, ha traslladat a l’Ajuntament una proposta de modificació de l’acord vigent referent a les situacions d’incapacitat temporal del personal al servei de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

L’escrit recull la totalitat de les propostes que ens heu anat traslladant i que són el reflex del contingut dels acords adoptats fa mesos en altres administracions. Per tant, es tracta d’una reivindicació més que atendible.

Aquesta proposta té com a objectiu que es derogui l’acord vigent, un acord signat entre l’Ajuntament i la resta de forces sindicals (CCOO, UGT...), en un teatre de la imposició en el que la USOC no va voler participar, un acord decepcionant que aprofitava polítiques neoliberals per retallar drets per sobre del que establia la normativa bàsica (p.ex. no reconeixement de les indisposicions, no distinció entre hospitalització i/o intervenció...), en definitiva, una nova presa de pel que els treballadors i treballadores municipals no ens mereixem!

Pel que fa a les declaracions realitzades per altres forces sindicals que afirmen que la USOC recolza al 100% la “seva proposta”, volem aclarir que és totalment fals. Es més, ens sembla vergonyós que desprès de tants mesos només hagin presentat un escrit d’intencions i que encara no s’hagin disculpat públicament per haver signat un acord amb condicions que inclús rebaixaven els drets reconeguts per la normativa bàsica.

Respecte de les fortuïtes i sorprenents formes d’expressar públicament el malestar existent amb l’Ajuntament que ens heu traslladat, en els propers dies us anirem trametent informació de primera mà sobre la resposta que obtinguem del Govern i de la resta de forces sindicals.

La proposta la podeu consultar als taulells d’informació sindical o per correu electrònic, realitzant la petició a l’apartat “Vols rebre informació de la USOC Àmbit Local?”

Per finalitzar, només ens resta agrair-vos, un cop més, la vostra ajuda i col·laboració en un treball en el que hem de participar tots i totes, perquè som els afectats.

Fins aviat!