AJ. Cerdanyola. COMUNICAT. Modificació de l'Acord Laboral: Baixes

Us informem que arrel de les reunions mantingudes els dies 17 i 24 de setembre amb l’empresa i la Regidora d’Organització i de Recursos Humans, s’ha arribat a un acord per tal que l’Ajuntament de Cerdanyola complementi els salaris del personal al seu servei en situació de baixa.

En resum, l’acord preveu el cobrament dels màxims permesos al RDL 20/2012: 50% del salari els 3 primers dies, el 75% fins al dia 20 i del dia 21 en endavant el 100%. Si no s’hagués arribat a un acord serien 0%, 60% i 75%.

També s’han establert excepcions que percebran el 100% de les retribucions (en el cas d’ingrés hospitalari, intervenció quirúrgica, etc.). En el mateix sentit, s’obre la possibilitat d’ampliar el ventall de supòsits excepcionals.

Volem destacar que encara que l’Ajuntament no ha inclòs a la USOC (ni tan sols ens van convocar a la reunió) a l’acta on consta l’esmentat Acord, la USOC i l’SFP van ser les úniques forces sindicals que van presentar propostes!

En les baixes laborals es cobrarà sempre el 100% de les retribucions.

Finalment volem comunicar-vos que tot i que la USOC ha treballat per aconseguir els topalls màxims permesos, no ens conformarem amb això, i tal i com hem fet fins ara, continuarem lluitant per aconseguir derogar normatives que tenen com a únic objectiu rebaixar els drets dels treballadors/es públics.

Si voleu més informació, consulteu als vostres delegats/ades.

> > > Descarrega't el COMUNICAT de la USOC a l'Ajuntament de Cerdanyola

Per poder visualitzar el document necessiteu el programari Acrobat Reader.