AJ. Cerdanyola. Els representants de la USOC sol·liciten que es convoqui la celebració d’una ASSEMBLEA GENERAL de treballadors i treballadores

Dijous 15 de novembre. Avui, els representants de la USOC a l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès han sol·licitat a la Presidenta de la Junta de Personal i al President del Comitè d’Empresa, que a la major brevetat de temps possible es convoqui la celebració d’una ASSEMBLEA GENERAL.

Lamentablement, la Junta de Personal, el Comitè d’Empresa i el Comitè de Seguretat i Salut Laboral fa més de mig any que no es reuneixen!

Els representants de la USOC recorden a l'escrit, que l’acompliment d’un càrrec de representació, no és un prerrogativa o dret individual, sinó que és una funció col·lectiva establerta a favor dels representats, sent aquest factor el que ha de tenir-se en compte primordialment a l'hora de decidir els problemes del càrrec representatiu.

També insisteixen a recalcar que, ara més que mai, és necessari que els treballadors i treballadores municipals tinguin informació clara i veraç del que està succeint, que tinguin l’oportunitat de conèixer públicament la posició de totes i cadascuna de les forces sindicals que integren la representació unitària i sindical, de plantejar dubtes, d’obtenir respostes o, fins i tot, la possibilitat d’aportar suggeriments constructius.