AJ. Cerdanyola. L’Ajuntament no vol dialogar!

30/11/2012. Cap a les 12:55 hores d’avui, l’Ajuntament ens ha notificat la resolució en la que es contesta a la petició realitzada el 2 de novembre pels representants de la USOC a l’Ajuntament de Cerdanyola, en relació a la modificació del text de l’Acord laboral i Conveni col·lectiu en matèria de baixes per IT, que es va aprovar al Ple ordinari municipal el dia 25 d’octubre de 2012.

L’Acord laboral i al Conveni col·lectiu, no recollia la literalitat de l’acord i propostes realitzades pels representants de la USOC.

La modificació del text aprovada, que en aquests moments és vigent, disminueix els drets dels treballadors i treballadores municipals. A més, ni tan sols es garanteixen supòsits que si garanteix el Reial Decret Llei 20/2012.

En l’escrit que vàrem presentar, demanàvem a l’Ajuntament que constituís amb urgència un grup de treball, amb l’objectiu de modificar l’Acord que s’havia aprovat, acord que la USOC no va signar, incorporant supòsits que requereixen una especial protecció i que aconsellen la percepció del 100% de les retribucions en situacions d’incapacitat temporal.

Doncs bé, l’Ajuntament ha resolt: DESESTIMAR la petició realitzada per la USOC.

Documents relacionats: 

Per poder visualitzar el document necessiteu el programari Acrobat Reader.