DEDUEIX LA QUOTA SINDICAL A LA DECLARACIÓ DE LA RENDA


L'Agència Tributària ha avançat aquesta vegada una setmana la Campanya de la Renda de l'IRPF de 2012 per a les declaracions que es presentin per Internet, de tal manera que podran presentar-se a partir del 24 d'abril, enfront del termini oficial que comença el proper 3 de maig, com és habitual tots els anys.

L'organisme també ha avançat una setmana, des del proper 2 d'abril, la petició i confirmació de l'esborrany de l'IRPF i de les dades fiscals pel que fa a la campanya anterior, quan el termini es va obrir el 10 d'abril.

Segons el calendari del contribuent de 2013, la Campanya de la Renda s'estendrà des del 3 de maig i fins a l'1 de juliol per a les declaracions de l'IRPF que surtin a retornar, i fins al 26 de juny per a les declaracions amb resultat a ingressar.

A més de potenciar la presentació telemàtica de les declaracions de l'IRPF, l'Agència Tributària vol agilitar la petició i ús de l'esborrany de la renda i, per això, també ha avançat una setmana el termini per poder sol·licitar-ho i confirmar-ho. En concret, es podrà fer a partir del 2 d'abril i fins al proper 1 de juliol (des del 10 d'abril i fins al 2 de juliol el passat any).

El termini per a la confirmació per via telemàtica arrenca també el 2 d'abril i conclou l'1 de juliol.

Una vegada que es rebi l'esborrany, s'ha de revisar, podent si escau completar o modificar la informació recollida en el mateix abans de procedir a la seva confirmació. Si voleu deduir-vos la quota d’afiliació sindical, heu de fer constar el seu pagament a la casella corresponent, perquè aquesta dada no figura als esborranys que facilita Hisenda.

En cas de dubte, podeu contactar amb els vostres delegats i delegades.