NOUS CURSOS DE FORMACIÓ GRATUITA ON-LINE


El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, a través de l'Escola Virtual d'Igualtat, ofereix cursos gratuïts on line d'igualtat.

La formació estarà oberta per a l'alumnat fins al 30 d'octubre de 2013.

Durant aquest període, només es pot realitzar un curs per persona, amb l'objectiu de donar cobertura a l'àmplia demanda que es ve succeint en les diferents edicions.

L'Escola Virtual d'Igualtat és un espai de formació en igualtat d'oportunitats entre dones i homes que l'Institut de la Dona va engegar l'any 2007, una escola oberta a totes les persones, i que respon a la intenció de millorar el coneixement de què és i què significa la igualtat d'oportunitats entre dones i homes, integrant-la en l'aplicació pràctica, tant en la vida personal, com en l'activitat professional, per a l'assoliment d'una societat més justa.

La formació està subvencionada per l'Institut de la Dona, amb el cofinançament del Fons Social Europeu, i està dirigida a dones i homes del territori nacional (tant nacionals, com a estrangers/as amb permís de residència) amb interès a rebre formació en matèria d'igualtat d'oportunitats.


La formació consta de dos nivells:

Nivell bàsic, dirigit a persones interessades en matèria d'Igualtat.

Curs "Sensibilització en Igualtat d'Oportunitats". La seva durada és de 30 hores.

Nivell avançat, dirigit a persones vinculades als àmbits corresponents a cadascun dels cursos:





Només es pot realitzar un curs per persona.

La formació corresponent a l'Escola Virtual d'Igualtat estarà oberta per a l'alumnat fins al 30 d'octubre de 2013.

Per a la inscripció en un dels cursos heu d'emplenar el formulari que apareix a la pàgina Web.

La formació és individualitzada, per a cada participant el curs comença quan realitza la inscripció i disposa, des d'aquest moment, de 8 setmanes per realitzar el curs.

Una vegada finalitzat satisfactòriament el curs triat, l'Institut de la Dona emetrà un certificat acreditatiu que serà enviat per correu postal a l'adreça que consti en el formulari d'inscripció, en un termini de 3 mesos des de la finalització del curs.

Més informació i inscripcions: http://www.escuelavirtualigualdad.es/index.php